Ipar linkgyűjtemény - link kategória - linkek

Építőipar linkgyűjtemény weboldalunkon található linkek, link kategóriák.

Fa ablak és ajtó készítés, új faablak, új faajtó

1db result
Pilismaróti vállalkozásunk főleg Pest megyében és Budapesten, de már az ország több pontján is bizonyította, hogy minőségi, egyedi nyílászáró készítésben jó választás. Keressen fel elérhetőségeink egyikén, hogy egy árajánlat keretében sikeres kapcsolatot alakíthassunk ki.

kerítésléc

1db result
Amennyiben hosszabb távon nem kívánja gondozni a kerítését és megbízható mégis esztétikus megoldást keres akkor a műanyag kerítésléc minden bizonnyal mind a szépség és esztétika mind pedig az időjárásállóság szempontjából kielégíti az igényeit mégpedig kedvezőbb áron mintha kész fa kerítéselemekből rakná össze a telekhatárát jelölő és védő kerítésrendszerét. A kerítés tehát nem csak jelöl hanem véd is az óvatlan szemektől a betörőktől és persze intim környezetet teremt a saját családi háza és kertje számára. Amennyiben pedig háziállatot például kutyát tart akkor manapság a kerítés Magyarországon kötelező elem.

Nagy aszfalt

1db result
Magyarország egész területén végeztünk és végzünk most is aszfaltozás munkálatokat. Garanciát vállalunk munkáinkra! Megbízható, precíz csapattal kivitelezzük munkáinkat. Önkormányzatoknak, cégeknek, magánszemélyeknek egyaránt.

Aszfaltozás magánszemélyeknek

1db result
Aszfaltozás magánszemélyek részére is Magyarország egész területén. Megbízható csapat, precíz munka, kedvező ár és garancia. Legyen az járda, udvar, kocsibejáró, bekötőút.

Napelem telepítés

1db result
Minőségi napelemekkel dolgozunk. Az alacsonyabb árkategóriában a Growatt inverter családot ajánljuk. Míg a jelenlegi legmagasabb színvonalat képviselő SolarEdge rendszer magasabb árkategóriát képvisel, de szolgálatatásaiban, és termelési együtthatójában kimagaslóan teljesít versenytársai előtt. Célunk, hogy minőségi, megbízható napelemes rendszereket építsünk, melyek kiállják az idők próbáját, és magas színvonalon teljesítenek!
data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true">

Aszfaltozás - Térkövezés

1db result
Cégünk megalapítása után a fő profilunk az aszfaltozás volt, de mára már lehetőségük van az alábbi szolgáltatások igénybevételéhez is : Mart aszfaltozás, Térkövezés, Öntött aszfaltozás, Betonozás

Vízszigetelés felső fokon

1db result
Webáruházunk segítségével megismerheti a vízszigetelő lemezek felépítését, felhasználási területeit. Áruházunkban tájékozódhatnak az alkalmazástechnikai szabályokról,a garanciális feltételekről, a jogi információkról. Munkatársaink ingyenes anyagigény számítással állnak a vásárlók rendelkezésére. Vízszigetelő webshopunkban könnyen tájékozódhat kínálatunkról, folyamatos akcióinkról. Kényelmesen, otthonából rendelheti meg a szükséges anyagokat. Az alsó rétegeken kívül az elválasztó és záró rétegeket is megtalálja kínálatunkban. Igény esetén házhoz szállítást is tudunk ajánlani. Rendelését nem csak a webáruház regisztrációja után tudjuk fogadni, telefonon is leadhatja a vízszigetelő lemezekre vonatkozó igényét.

Precíz szép műanyag beltéri és bejárati ajtók

1db result
Már nem csak nyílászáróknál adott eme technológia, de beltéri és bejárati ajtóknál is. Az angol A panelekben elhelyezhető üvegek számát magáról a panel formájáról könnyen megállapíthatjuk. Minden panelnek van egy tömör változata, és a formától függően elhelyezhető benne 1 üvegszem, vagy akár 9 is. Az üvegek lehetnek átlátszóak, vagy katedrál üvegek alkalmazásával a beláthatóságot korlátozhatjuk. Mivel vállalkozásunk elsősorban nyílászárók beépítésére szakosodott, minden bejárati ajtó ára beépítéssel együtt értendő Budapest belterületén. Amennyiben nem biztos a beépítendő bejárati ajtó méretét illetően, kérhet felmérést is. Ez Budapest belterületén 2500 ft, mely a beépítésre kerülő nyílászáró árából levonásra kerül.

Széles választékú faipari termékek készítése

1db result
Sokoldalú tevékenységet folytatunk. Bejárati ajtók, beltéri ajtók, nyílászárók, faablakok készítése, beépítése. Különféle anyagokból készítjük nyílászáróinkat ezzel a megrendelőink anyagi helyzetéhez maximalizálódva igazodunk. Tekintse meg referenciáinkat weboldalunkon. Gyors gyártási idővel. Budapest területén ingyenes helyszíni feléréssel és árajánlat készítéssel állunk rendelkezésükre.

Bitumenzsindely Szigetszentmiklós

1db result
A termékeket házhoz szállítjuk az országban, amely szolgáltatás a megrendelés nagyságától függően ingyenes is lehet. Zsindely kereskedésünkben az IKO cég által gyártott tetőzsindelyeket és azok tartozékait értékesítjük. Cégünk a zsindely forgalmazás mellett értékesíti a RoofArt Scandic acél ereszcsatorna rendszert. Szakembergárdánk rugalmas ügyintézéssel várja telefonos vagy online megrendelésüket munkanap 8-16 h között. Termékeinket szigetszentmiklósi raktárunkban tároljuk és készletről értékesítjük. A zsindely fedéshez szükséges tartozék: OSB lap választék, szellőző, zsindely alátét lemez, zsindelyszög.
data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true">

Intenso beltéri ajtó

1db result
Intenso beltéri ajtók. Design ajtók, több féle színben, üvegezési kialakításban. Az ajtók szerkezete időnek, mechanikai hatásoknak ellenálló MDF-Fa kombinálásával készülnek. Az Intenso ajtók átmenetet képeznek az olcsó, de gyengébb minőségű papírrács betétes ajtók és a tartós minőséget képviselő, ám de kevesek által megfizethető valódi fa ajtók között. Továbbá, megjelenésben sokkal inkább a mai kor követelményeinek megfelelő dizájn alakítható ki, mint a hagyományos fa ajtók esetében. Intenso = Design, Tartósság, Megfizethetőség

Belga IKO zsindely gyári importőrtől

1db result
Forgalmazunk a zsindelyen felül mindent, ami a zsindely fedéshez szükséges: OSB lap választékot, szellőzőt, zsindely alátét lemezt, zsindelyszöget. Termékeinket szigetszentmiklósi raktárunkban tároljuk és készletről értékesítjük. Elhivatott szakembergárdánk rugalmas ügyintézéssel várja akár telefonos, akár online megrendelésüket munkanap 8 és 16 óra között. A termékeket házhozszállítjuk az ország teljes területén, amely szolgáltatás a megrendelés nagyságától függően akár ingyenes is lehet. Cégünk a zsindely forgalmazás mellett értékesíti még a RoofArt Scandic festett acél ereszcsatorna rendszert is. Zsindely szakkereskedésünkben végfelhasználók számára értékesítjük az IKO cég által gyártott bitumenes tetőzsindelyeket és azok tartozékait.

kőműves munka, lakásfelújítás, házépítés

1db result
Főbb tevékenységeim: kőműves munka, lakásfelújítás, házépítés. Több éves tapasztalattal rendelkezem, gyors, pontos, megbízható, minőségi munkát végzek. Új házak építése, régi házak felújítása és egyéb kőműves munkák. Hívjon a teljesen INGYENES ÁRAJÁNLAT készítéshez amit felmérés után írásban kézhez kap. Lakás felújítás. Minden ember álma vagy rémálma – de legalább egyszer az életben érdemes megtapasztalni. Sokat lehet tanulni, keresni, veszteni és aggódni egy lakásfelújítás. Lakásfelújítást vállalom akár generál kivitelezést is. Így nincsen probléma a munkák összehangolásával.

Németh Gábor kőműves és burkoló

1db result
Németh Gábor kőműves és burkoló vagyok. 1996-ban fejeztem be tanulmányaimat, azóta az építőiparban dolgozom, így többéves tapasztalatra tettem szert. Számomra a munkám egyben a hivatásom is, ezért a szakértelem, a pontosság és a megbízhatóság az első számú szempontok közé tartoznak a kivitelezés folyamán. Szinte minden olyan anyaggal dolgoztam már, mely a korszerű építőiparban használatos. Vállalok minden nemű kőműves és burkoló munkát Budapesten és környékén

Tetőszigetelés, tető felújítás, javítás

1db result
Cégünk tetőszigeteléssel foglalkozik, így vállaljuk a tetőszigetelés javítását, felújítását, tetőszigetelés teljes cseréjét, vagy egy új tetőszigetelés készítését is. Tető szigetelését minősített anyagokkal, gyártó által, mint minősített kivitelező építjük be. Immáron több évtizedes sikeres tetőszigetelő múltra tekinthetünk vissza, ezzel is garantálhatjuk - több év múlva is elérhetőek leszünk! Cégünk rendelkezik felelős műszaki vezetővel, az általunk elvégzett munkálatok minőségére felelősséget, garanciát vállalunk!

Kandallóvarázs - Kandallók, grillek, kályhák

1db result
Kandallóvarázs Gödöllőn, kandallók, tűzgyújtók, cserépkályhák, tűzhelye, tűzterek. Minden kerti és fűtéstechnikai berendezéssel szolgálni tudunk, legyen az kandalló, kerti grill, vagy egy kályha.
Ipar / Építőipar linkek:

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

autogumi webáruház, autógumibolt
Nyárigumi, téligumi, autógumi, felni webáruház